Despre noi

Istoric

Service-ul auto multimarca TRANSPOL SERVICE a fost infiintat in anul 2006, din dorinţa de a oferi servicii de calitate cu echipamente performante. Conceptul acestui service a fost dezvoltat urmărind dorinţa clientului de a se adresa unui service specializat, care să ofere o gamă variată de servicii şi produse şi să deţină o competenţă tehnica ridicată pentru diagnoză, reparaţia şi întreţinerea celor mai moderne autovehicule si utilaje. Aveţi încredere în competenţa noastră, în echipamentele pe care le avem, specialiştii noştri, rezolvă toate problemele autovehiculelor si utilajelor dumneavostră.


Reparaţiile pentru partea mecanică şi electrică se desfăşoară într-un atelier pe suprafaţa de 2600 mp. Dotările tehnice existente permit efectuarea de reparaţii pentru mai multe autoutilitare si utilaje simultan. Operaţiunile de reparaţii şi întreţinere sunt realizate de personal specializat şi cu experienţă în domeniu, astfel încât timpii de reparaţie sunt reduşi iar rezultatele sunt la un înalt nivel calitativ. Dotările tehnice permit realizarea de interventii la sistemele de propulsie, de alimentare, de transmisie, de suspensie, de direcţie şi de frânare. Aceste reparaţii se realizează prin utilizarea de piese de schimb din stocul propriu precum si la comanda. Pentru realizarea acestor operaţiuni, mecanicii nostri, sunt sub atenta supraveghere a şefului de service şi utilizează echipamente furnizate de companii reprezentative în domeniu.


Echipa noastra

Având un nivel înalt de instruire, echipa de mecanici este pregatită să vă ofere asistenţă la un nivel tehnic ridicat. Vi se vor pune la dispoziţie toate informaţiile legate de costuri, clientul avand posibilitatea cunoaşterii anticipate a implicaţiilor financiare.
Personalul tehnic isi desfasoara activitatea la 25 de posturi de lucru dintre care doua sunt pentru diagnoza electrica, iar unul este prevazut cu elevator. Pe langa acestea exista postul de lucru separat pentru statia ITP.
Personalul administrativ isi desfasoara activitatea la birouri in cladirea administrativa unde se regaseste si un spatiu de asteptare si primire pentru clienti.